...

Три прості поради щодо зберігання зелені від шеф-кухарів

Підпишіться на нас:

Свіжа зелень, безсумнівно, є прикрасою безлічі страв. Але як зберегти її в гарному вигляді. Три цих простих поради від шеф-кухарів точно допоможуть вам у цьому.

Подробиці

Свіжу зелень можна зберігати так само, як і квіти. Для цього достатньо поставити, наприклад, петрушку або базилік у склянку з водою. А розмістити всю цю красу можна просто на кухні. Адже це не просто прекрасний спосіб зберегти зовнішній вигляд і смак продукту, а й ще одна несподівана деталь для прикраси вашого інтер’єру. Крім того, так зелень протримається на кілька днів довше, ніж у холодильнику.

Є і ще один хороший спосіб зберегти зелень. Вам необхідно промити її під краном, потім дати воді стекти і помістити зелень у пакет. Бажано, щоб пакет був поліетиленовим. Далі наберіть у пакет побільше повітря і щільно закрийте його, а краще зав’яжіть. Зберігати цей імпровізований контейнер слід на нижній полиці холодильника.

Експерти також радять промити зелень, дати воді стекти, а після промокнути її паперовими рушниками і загорнути в папір. Найбільш придатним для цих цілей стане крафтовий папір. Так ви можете не турбуватися про збереження зелені ще кілька днів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я