...

Як приготувати найсмачнішу рибу: 5 секретів

Підпишіться на нас:

Риба є обов’язковою складовою здорового раціону, тому її варто навчитися смачно готувати. До того ж, при правильному підході риба стає справжнім шедевром кулінарного мистецтва, перед яким ніхто не зможе встояти.

Які ж секрети варто взяти на замітку:

Найкращий спосіб приготування для тих, хто слідкує за своєю вагою та здоров’ям, – це на пару. Однак не всім до вподоби такий спосіб, бо смак страви виходить занадто простим.

Але ситуацію легко виправити, якщо готувати не просто на воді, а з додаванням спецій.

Тому у воду можна додати всі потрібні компоненти, які додадуть рибі неповторного аромату та відтінку смаку.

Ми звикли до того, що лимон є обов’язковим компонентом для всіх видів риби, але це не так. Якщо ваша риба не належить до жирних сортів, то у фіналі можна отримати занадто суху страву.

Тому використовуйте для маринаду звичайне розтоплене вершкове масло.

Якщо ви хочете, щоб риба стала смачнішою та цікавішою, то до маринаду можна додати одну столову ложку білого сухого вина. Така страва стане ідеально смачною та ніжною.

Багато хто любить смажену рибу, але для того щоб вона стала привабливою, потрібна скоринка. Головний секрет полягає в тому, щоб використовувати хорошу сковороду з антипригарним покриттям. Однак варто переконатися, що на ньому немає жодних пошкоджень.

Іноді хочеться побалувати себе річковою рибою, але в неї є один недолік – стійкий присмак. Із цим легко впорається “молочна ванна”, у якій варто залишити рибу в холодильнику на 6-8 годин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я