...
ГоловнаЗдоров'яЯк правильно обполіскувати волосся чаєм: 2 домашніх рецепти для краси локонів

Як правильно обполіскувати волосся чаєм: 2 домашніх рецепти для краси локонів

Підпишіться на нас:

Запам’ятай формули народних бьюті-засобів, які при правильному підході допоможуть твоєму волоссю не гірше за професійну косметику.

Чай здатний не лише наситити організм корисними речовинами та прискорити метаболізм, а й помітно покращити стан волосся. Для перетворення волосся застосовують напій будемо зовнішньо. Запам’ятай 2 чарівні рецепти чайних ополіскування, за які локони точно віддячать тебе своєю силою та густотою.

Чайний настій проти випадання

Звари столову ложку зеленого чаю в 2 склянках окропу. Залиш настій на 30 хвилин. Після закінчення часу сполосни волосся засобом, що вийшов, і залиш на волоссі як не змивний кондиціонер. Регулярні ополіскування принесуть свої плоди: волосся буде менше сипатися і стане набагато густішим і міцнішим.

Ополіскування проти жирності

Чай чудово регулює роботу сальних залоз, тому з його допомогою можна легко вирішити проблему із жирною шкірою голови. Змішай міцний чорний чай з однією склянкою настою з кори дуба (його можна купити готовим в аптеці або приготувати самостійно), масажними рухами нанеси на шкіру голови, а потім змий засіб теплою водою. Блондинкам про цей рецепт краще забути: через фарбувальні властивості застосовувати настій можна тільки власницям темного волосся.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Кишкові бактерії можуть спровокувати переїдання та збільшення ваги

У ході серії експериментів як на мишах, так і на людях, схильних до переїдання, у мікробіомах було виявлено...

Названий найкорисніший вид вівсянки: можна їсти щодня

Кетрін Карнац, доктор медичних наук, радить віддавати перевагу вівсяним пластівцям з мінімальною обробкою – якщо сумніваєтеся, шукайте на...

Вчені назвали точний вік, коли організм починає різко старіти

Вчені зі Стенфорда проаналізували кров та інші біологічні зразки 108 осіб віком від 25 до 75 років, які...

“Приводить до спалахів гніву”: вчені назвали вік, до якого дітям не можна часто користуватися планшетом

Дошкільнята, які використовують планшет для розваги, не завжди можуть справлятися зі своїми емоціями, що призводить до спалахів гніву,...