Лайфстайл

Особистий вибір зіркових дітей Марії Бурмаки та Маші Єфросиніної: чим незадоволені мами

В кожної матері є внутрішні переживання за своїх дітей. І зіркові співачки, ведучі, тележурналістки, акторки в цьому плані не є виключенням. Поговоримо сьогодні про дві різні лінії материнства, а саме про Марію Бурмаку та Машу Єфросиніну. Чим вони розчаровані та не дуже задоволені?

В Марії Бурмаки вже доросла донька. Їй 28 років. В одному з інтерв’ю співачка зазначила, що в них не завжди прості стосунки з донькою. Головне для неї, що вона залишається доброю, щирою, хорошою та порядною людиною.

Марія Бурмака незадоволена вибором діяльності доньки. Вона пробує себе в музиці та має онлайн-магазин вінтажних речей в İnstagram. Як мама, вона хотіла б, щоб донька вибрала інший шлях, але нав’язувати нічого не буде. Марія має сподівання, що все ще зміниться, адже її доросла дитина досі знаходиться на шляху пошуку себе.

В Маші Єфросиніної трохи інша ситуація. Вона незадоволена більше собою в аспекті випадку, який стався багато років тому. Через нього її донька Нана заборонила викладати свої фото в блозі зіркової мами.

Якось в віці 12-13 років Нана їхала з класом на екскурсію до Львова. Вони пили солодкі напої, щось їли. Одна з підписниць Маші Єфросиніної сфотографувала Нану та надіслала їй зі словами: «Ваша донька дотична до такого безладу в вагоні…». І в цей момент була поставлена крапка на публічності Нани. Маша запитала її, як вона могла так себе поводити. На це була відповідь: «А як мене мали право знімати без мого  дозволу?».

З того часу Нана не дозволяє своїй мамі також фотографувати її та викладати в İnstagram. Маша Єфросиніна вважає, що зробила тоді велику помилку, що зреагувала на фото від підписниці та необачно зробила зауваження доньці.

Пугачова Людмила

Закінчила Українську академію друкарства по спеціальності «Видавнича справа та редагування». Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Редактор рубрик lifestyle, кулінарія і поради.

Останні новиники

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

7 години тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

7 години тому

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування.…

2 дні тому

8 речей, які треба зробити після тренування, щоб отримати максимум користі

В цій статті оговоримо ми про найважливіший час — 30-90 хвилин відразу після виконання вправ.…

2 дні тому

«Геніальний винахід»: як зробити ароматизатор для шафи за 2 хвилини

Можна не купляти готові ароматизатори, які швидко вивітрюються. Найпростіше зробити їх самостійно. Це настільки просто…

3 дні тому

Решітка на плиті буде сяяти чистотою: засіб від нагару та жиру

На газовій плиті решітка може залишатися чистою тільки в одному єдиному випадку: якщо на ній…

3 дні тому