Андре Тан: презентація весняної колекції

0
4Дотики
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нова весняна колекція Андре Тана – “Дотики”. В ній вміло поєднаний вишуканий мінімалізм, елементи етно та фірмові яскраві принти.

Весняна лінійка розкриває та підкреслює жіночність.

Дотики 1

Дотики 3

Дотики4

Дотики6

1Дотики

Андре Тан зазначає, що сьогодні більшість українських жінок не можуть обійняти своїх чоловіків. Обійми дітей – саме цінне, що має нагадувати наш шлях та чому ми боремось за свою волю. Тому колекція цього одягу отримала назву “Дотики”.

Дотики7

5Дотики

Одяг створений та відшитий в Україні з любов’ю, має підкреслити жіночність кожної жінки та підтримати її в тяжкі часи. Також ця колекція має додати сил, щоб віддано робити щоденні справи  та бути вродливою за будь-яких обставин.

Героєм весняної промокомпанії  цієї колекції є гусак. Це символ збереження сімейних цінностей, українського дому та затишку.

7Дотики

Дотики9

Дитинство – це найкращі роки, які з теплотою згадує кожен. Літні канікули, які ми проводили у бабусь, свобода бігати де хочеться, рідний дім, смачна їжа. Тому ми залучили гусака, який має передати це приємне відчуття, спогади з дитинства, зазначив дизайнер.

попередня статтяЯк приготувати швидкий весняний салат: прості й корисні рецепти
наступна статтяЯкі квіти вже пора посіяти і як краще це зробити
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я