Джамала планує народжувати за кордоном чи в Україні: співачка відверто зізналася шанувальникам

0
Джамала планує народжувати за кордоном чи в Україні: співачка відверто зізналася шанувальникам
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вся Україна знає новину, що українська співачка кримськотатарсько-вірменського походження Джамала втретє вагітна. І шанувальників дуже цікавило, де ж буде народжувати улюблена співачка.

Джамала вирішила не тримати інтригу та робити з цього шоу. Вона відверто зізналася, що планує народити свою третю дитину в Україні. Нагадаємо, що чоловік співачки та батько їх спільних дітей бізнесмен Бекір Сулейманов.

Ще один момент, який відмітила зірка, — партнерські пологи. Джамала хоче, щоб чоловік був присутнім. В програмі «Люкс ФМ» вона сказала, що перший та другий раз партнерські пологи були ними також сплановані. Сподівається й на третій раз. Все повинно вийти найкращим чином.

Під час війни важко бути впевненими в планах, але Джамала та її чоловік Бекір вірять в перемогу та їх родину. Співачка зазначила, що не все буває гладко в відносинах, але вони находять компроміси. Зокрема, зараз доводиться багато працювати разом, збирати кошти на ЗСУ, наближати перемогу та берегти родину. Саме тому вони підтримують один одного та піклуються, щоб стосунки зміцнювалися.

попередня статтяЯк швидко позбавитися від часникового запаху
наступна статтяКулінари розповіли, як зробити солодкі чебуреки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я