Потрапив в госпіталь лідер гурту Фагот

0
Фагот
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Співаку довелось звернутись до лікарів військового шпиталю. У 49-річного українського співака Олега Михайлюти виявили катаральну ангіну з ринофарингітом.

Інформацією про проблеми зі здоров’ям Фагот поділився на своїй сторінці в інстаграм.

В госпіталі він зустрів побратимів, та був радий, що бачить їх живими, хоч в них значно складніші проблеми зі здоров’ям ніж у нього.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Олег Михайлюта добровільно вступив до батальйону “Реванш”. Він постійно активно допомагає ЗСУ та підрозділам, де воюють учасники гурту.

Погіршилось здоров’я у Фагота під час чергової такої поїздки. Тому довелось звернутись до військогово шпиталю. В соцмережі інстаграм він зазначив, що в порівнянні з проблемами зі здоров’ям інших хлопців, яких він зустрів у шпиталі, його хвороба це дрібниці. Він трохи підлікується, і знову буде допомогати боронити Батьківшину.

Шанувальники співака бажають йому швидкого одужання, чим підтримують морально.

попередня статтяВикористовує кожен другий дачник: ні восени, ні навесні полуницю не можна обробляти популярним препаратом
наступна статтяЯк почистити килим від бруду без хімії: прості рекомендації
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я