...
ГоловнаШоу-бізнесСпівачка Марія Яремчук: хочу бути "свідомою частиною суспільства"

Співачка Марія Яремчук: хочу бути “свідомою частиною суспільства”

Підпишіться на нас:

Талановита дочка соловейка української пісні Назарія Яремчука – Марія в одному з недавніх інтервю заявила, що хоче бути “свідомою частиною суспільства”.

Весною 2018 року Марія Яремчук сповістила про те, що припиняє свою пісенну кар’єру. І на довгі п’ять років зникла с поля зору.

Численні прихильники її творчості були раді знову бачити талановиту та харизматичну Марію, яка з’явилася в ефектній постановці в рамках “Євробачення-2023”.

У травні минулого року співачка представила на загал пісню “Щит і меч”. Цю пісню вона написала ще в 2021 році.

В описі під піснею, яка розміщена на Ютуб-каналі Марії Яремчук, дівчина пояснює, що це автобіографічна пісня. Але кожен для себе може трактувати її по-різному, вкладаючи свій смисл – любов до себе, до своєї справи чи країни.

Марія Яремчук взяла участь у музичній постановці “Музика єднає покоління” на “Євробаченні- 2023 що відбулось у Ліверпулі.

Марія Яремчук на Євробаченні-2023

На сцені Євробачення вона виступила разом зі Златою Дзюнькою, яка представляла Україну на дитячому Євробаченні – 2022, та репером OTOY.

Марія Яремчук заспівала пісню “Родина”, автором якої є її батько Назарій Яремчук, та взяла участь у виконанні відомого “Щедрика”.

Дуже мало відомо про те як проходить життя Марії, в соцмережах вона нічого не висвітлює.

Марія Яремчук

Пояснювала своє зникнення з сцени співачка тим, що в неї був панічний страх сцени. Починались панічні атаки, й консультації з психологами не допомагали.

Засвітившись на Євробаченні минулого року, співачка в соціальній мережі інстаграм висловилась на підтримку свого народу, та засудила дії окупантів.

На даний момент вона проживає у Львові, по можливості допомогаючи благодійним організаціям.

Марія Яремчук зайняла 6 місце, представляючи Україну на “Євробаченні-2014”. На цьому пісенному конкурсі вона виконала пісню Tick-Tock.

У 2012 році Марія брала участь у “Голосі країни”, де перебувала в команді Олександра Пономарьова, та зайняла четверте місце.

Також співачка була представником від України на “Новій хвилі” 2012 року.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Катерина Осадча привітала свого батька з днем народження й показала рідкісні фото з ним

Катя привітала батька ніжними словами. Написала, що для неї це завжди особливе свято. Телеведуча показала світлини, на яких...

Бред Пітт з болем відреагував на відмову біологічної доньки від його прізвища

Голлівудський актор Бред Пітт засмучений вчинком біологічної доньки Шайло щодо відмови від його прізвища. Подробиці Про те, що донька вирішила...

Володимир Дантес показався біля військкомату: оновив дані та пройшов ВЛК

Український співак та ведучий Володимир Дантес поділився у своєму Instagram, що ходив до військкомату аби оновити дані та...

Дженніфер Еністон шокувала своєю зовнішністю: до чого призвело зловживання пластикою

Зірка серіалу "Друзі", акторка Дженніфер Еністон шокувала своїм зовнішнім виглядом. Фани не впізнають своєї кумирки. Подробиці Вперше за довгий час...