70-річна супермодель Крісті Брінклі зробила операцію з видалення раку шкіри

Хвороби нікого не шкодують та можуть з’явитися зненацька. Відома американська супермодель Крісті Брінклі показала фотографії після операції з видалення раку шкіри. Цією новиною вона шокувала своїх фанів. На обличчі було виявлено базальноклітинну карциному.

Крісті Брінклі після видалення раку шкіри

Нагадаємо, Крісті Брінклі супермодель США. Народилася 2 лютого 1954 року в м.Монро (США). Стала всесвітньо відома після появи на обкладинці Sports Illustrated Swimsuit Issue три роки поспіль в 1979, 1980 та 1981 роках.

Крісті Брінклі в 60 років

На своїй сторінці в İnstagram знаменита супермодель 80-х років поділилася світлинами з операції. Крісті Брінклі написала, що хороша новина для неї в тому, що ракову пухлину виявили на ранній стадії. Тепер вона ретельніше захищатиметься від сонця. Шанувальники нагадали знаменитості, що не треба нехтувати сонцезахисними кремами.

Знаменитість зізналася, що рак виявили випадково. Вона вирішила просто спитати дещо в лікаря, але не думала про можливість виявлення подібного діагнозу. До лікарні Крісті Брінклі прийшла з донькою за компанію. І вирішила спитати в лікаря про дивну пляму. В результаті виявився рак. Вчасно спитала, тож наразі пухлину видалено, а шов загоюється.

Пугачова Людмила
Пугачова Людмила
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я