Де живе та чим займається талановита переможниця “Дитячого Євробачення 2012” Анастасія Петрик

0
Настя Петрик
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тисячі людей по всьому світу спостерігають та вболівають за своїх співочих зірочок відомого конкурсу євробачення. Не менш хвилююче та популярне в світі Дитяче Євробачення. Так у 2012 році його переможницею стала Настя Петрик.

Подробиці

Також дівчинка заявила про свій талант, ставши переможцем і “Дитячої Нової хвилі 2010”. Після таких перемог юна співачка часто світилась на телебаченні.

Сьогодні Настя проживає в Філадельфії, куди довелось переїхати, тікаючи від бомбардувань з Одеси, де вона з родиною проживала.

Дівчинка в одному з інтерв’ю, розповідає, що після подій 24 лютого 2022 року, вона з мамою виїхала в США. Сьогодні вона продовжує співати, але здебільшого для себе. В мережі є виконання українського гімну Анастасією Петрик.

Старша сестра Насті – Вікторія, також має талант до співу. Настя Петрик з радістю згадує, що в 2010 році була з сестрою на кастингу “Україна має талант 2”, де сестри дуже сподобались суддям.

попередня статтяГородники розповіли, чому не можна удобрювати редиску золою
наступна статтяЯк приготувати піцу за три хвилини з улюбленою начинкою
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я