Оскар 2024: цікаві факти для любителів стислих підсумків

0
Перемога України: документальна стрічка «20 днів в Маріуполі» отримала Оскар
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мабуть не знайдеться в цивілізованому світі людини, яка б не чула про премію Оскар. Багато любителів кіномистецтва щороку залюбки спостерігають за тим, кому дістанеться визнання кіноакадемії та переможна статуетка.

Подробиці

11 березня цього року відбулась чергова церемонія нагородження премії Оскар.

Після церемонії в ЗМІ почалось жваве обговорення дрес-коду зірок, їх зачісок та поведінки. Багато цікавих фактів залишилось за кадром.

Отримавши Оскар за найкращу жіночу роль у фільмі “Бідні-нещасні”, Емма Стоун стала восьмою акторкою, яка до 35 років отримала два Оскари. Зазначимо, що жоден актор чоловік не може похвалитись таким досягненням.

Фільм “Оппенгеймер” цього року є найкращим, адже від кіноакадемії отримав 7 статуеток.

Фільм “Барбі”, який висувався на оскар у 8 номінаціях, отримав лише нагороду за найкращу оригінальну пісню Біллі Айліш What Was I Made For?

Для України цьогорічна церемонія є переможною. Вперше в історії нагороджень визнання отримала документальна стрічка “20 днів у Маріуполі”.

Це вагома перемога та визнання злочинів, які чинить держава-агресор, щодня вбиваючи мирних жителів, та захоплюючи нашу територію. Весь світ має не лише бачити, а й реагувати на це. Адже всі українці прагнуть найшвидше припинити війну, відбудувати країну, та жити в мирі.

попередня статтяДосвідчені городники розповіли про сусідство помідорів з іншими овочами
наступна статтяЯк надати курячим котлетам соковитості: три професійних способи
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я