...
ГоловнаКулінаріяДачники розповіли секрет вирощування великої та солодкої моркви

Дачники розповіли секрет вирощування великої та солодкої моркви

Підпишіться на нас:

Морква на грядках росте добре, коли ви знаєте її особливості. При дотриманні нюансів вирощування великі коренеплоди не стають дивиною. А вирощувати врожай, якому можна самим собі позаздрити, хочуть всі. І секрет надзвичайно простий. Хто його знає, той радіє великій моркві.

Подробиці

Секрет знають всі, але деякі лінуються. Саме через це морква росте дрібною. Простір — ось що потрібно. Моркву не треба шкодувати. Її треба проріджувати. Рекомендована відстань між коренеплодами становить 4-5 см.

Ще є один момент, який стосується поливів. Є думка, що менша кількість води сприятиме збільшенню розмірів коренеплодів. Мінус такого підходу полягає у втраті соковитості. Морква буде дещо сухою на смак.

Тож вчасно поливайте та добре проріджуйте грядки. В цьому випадку у вас буде ідеальна соковита, солодка та велика морква.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...