Псиліум: що це та з чим його їдять

0
Псиліум: що це та з чим його їдять
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Псилліум – це не що інше, як лушпиння подорожника, правда, не того, листя якого ми в дитинстві прикладали до ранки, а з добавкою “яйцевидний”, “блошиний” або “ісфагула”.

Цей продукт має безліч переваг для здоров’я.

Його можна використовувати як натуральний проносний засіб, а також як допомогу при легкому та середньому ступені діареї.

Також псилліум знижує рівень холестерину, а разом з ним і артеріальний тиск у людей, які страждають на гіпертонію.

Псиліум для схуднення

Розчинна клітковина, а саме вона – це і є псилліум, допомагає продовжити почуття ситості. Цей ефект, своєю чергою, призводить до природної втрати ваги.

Побічні ефекти

Деякі люди при вживанні псиллиума помічали такі побічні ефекти, як спазми у животі, запори, метеоризм, що було викликано збільшенням кількості харчових волокон у раціоні.

Незважаючи на те, що, як правило, нездужання проходили протягом тижня, завжди варто читати інформацію на упаковці та інструкцію до безрецептурного засобу, а також проконсультуватися з лікарем.

попередня статтяСекс один раз на рік і розбірливість: 10 найромантичніших тварин
наступна статтяЩо додати у вазу, щоб квіти простояли більше тижня і мали свіжий вигляд
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я