Як носити сірий і чорний кольори, щоб не виглядати «мишкою»

Підпишись на нас:

Не бійся носити темні відтінки! Якщо всі елементи вбрання підібрані грамотно, злитися із сірістю за вікном точно не вийде.

Чорний колір досить неоднозначний: з одного боку, він неймовірно елегантний (згадаймо знамениту маленьку чорну сукню), а з іншого – надмірне використання при неактуальних силуетах одягу може сильно зіпсувати образ. Думаємо, більшість із нас, так чи інакше, хочуть виглядати виразно і не зливатися із сірим натовпом. Так ось, із темними відтінками це цілком реально, тільки потрібно знати кілька фешн-секретів. Ними ми сьогодні й поділимося!

Фешн-антоніми

Протилежності притягуються – і це ми зовсім не про людей, а про контрастні поєднання кольорів, які ідеально працюють один з одним. Наприклад, дует чорного та білого або сірого та фуксії. Темні відтінки підкреслюють насиченість протилежного кольору, посилюючи його яскравість. Отже, філософію інь і ян можна застосовувати і в моді.

Монохром

Не бійся носити повністю чорний look! Ти не виглядатимеш як похмура хмарка (яку змусили вийти на вулицю), якщо збереш образ із різних відтінків чорного. Драматичні штани в компанії зі світло-сірим кардиганом вже не виглядатимуть однотонною плямою. До речі, таке відтінків комбо вважається одні з найелегантніших, так що візьми його на замітку!

Без деталей немає образу

“Аксесуар – це фундамент для створення витонченого образу”, – вважає Майкл Корс. Звичайно, ми згодні з дизайнером, тільки з однією поправкою: деталі доповнюють будь-яке вбрання (і не тільки витончене). Вони таки формують твій унікальний стиль. Тому від щирого серця рекомендуємо розбавляти монохромні темні аутфіти сумками улюблених барвистих кольорів – це суперпростий лайфхак, який заощадить тобі дуже багато часу і нервів.

Поєднання непоєднуваного

Модний світ – величезний простір для експериментів. Хочеш скласти look із класичних чорних штанів та пухнастого помаранчевого джемпера? Чи одягнути бежеві штани-карго зі строгим блейзером? Чому б ні! Поєднуй один з одним не тільки відтінки, а й фактури, щоб досягти несподіваних поєднань. Блейзер із джинсами – це класика, а блейзер із карго – це свіжий погляд! І, погодься, дуже вдалий.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як правильно зберігати сухофрукти вдома, щоб не завелася міль

Кожна господиня зустрічалася з такою неприємністю, як міль на...

Названо спеції, які роблять гречану кашу найсмачнішою

Гречану крупу можна перетворити на смачний гарнір, додавши просто...

Анна Трінчер зробила операцію, яка була мрією її життя

Українська співачка й акторка Анна Трінчер у своєму блозі...

Тепла закуска з томатів: «секрет» успіху в клярі та соусі

З помідорами можна готувати безліч оригінальних страв. не тільки...

Брітні Спірс вирішила самотужки лікувати зламану ногу та чекати загоєння

Американська співачка Брітні Спірс останні роки постійно дивує своїми...

Універсальні спеції для страв, які повинні бути завжди під рукою на кухні

В приготуванні страв спеції відіграють значну роль. Вони допомагають...

В Одеському зоопарку 1 червня відбудеться унікальний та веселий захід для дітей

1 червня в Одеському зоопарку відбудеться унікальний та веселий...