...

Як носити сірий і чорний кольори, щоб не виглядати «мишкою»

Підпишіться на нас:

Не бійся носити темні відтінки! Якщо всі елементи вбрання підібрані грамотно, злитися із сірістю за вікном точно не вийде.

Чорний колір досить неоднозначний: з одного боку, він неймовірно елегантний (згадаймо знамениту маленьку чорну сукню), а з іншого – надмірне використання при неактуальних силуетах одягу може сильно зіпсувати образ. Думаємо, більшість із нас, так чи інакше, хочуть виглядати виразно і не зливатися із сірим натовпом. Так ось, із темними відтінками це цілком реально, тільки потрібно знати кілька фешн-секретів. Ними ми сьогодні й поділимося!

Фешн-антоніми

Протилежності притягуються – і це ми зовсім не про людей, а про контрастні поєднання кольорів, які ідеально працюють один з одним. Наприклад, дует чорного та білого або сірого та фуксії. Темні відтінки підкреслюють насиченість протилежного кольору, посилюючи його яскравість. Отже, філософію інь і ян можна застосовувати і в моді.

Монохром

Не бійся носити повністю чорний look! Ти не виглядатимеш як похмура хмарка (яку змусили вийти на вулицю), якщо збереш образ із різних відтінків чорного. Драматичні штани в компанії зі світло-сірим кардиганом вже не виглядатимуть однотонною плямою. До речі, таке відтінків комбо вважається одні з найелегантніших, так що візьми його на замітку!

Без деталей немає образу

“Аксесуар – це фундамент для створення витонченого образу”, – вважає Майкл Корс. Звичайно, ми згодні з дизайнером, тільки з однією поправкою: деталі доповнюють будь-яке вбрання (і не тільки витончене). Вони таки формують твій унікальний стиль. Тому від щирого серця рекомендуємо розбавляти монохромні темні аутфіти сумками улюблених барвистих кольорів – це суперпростий лайфхак, який заощадить тобі дуже багато часу і нервів.

Поєднання непоєднуваного

Модний світ – величезний простір для експериментів. Хочеш скласти look із класичних чорних штанів та пухнастого помаранчевого джемпера? Чи одягнути бежеві штани-карго зі строгим блейзером? Чому б ні! Поєднуй один з одним не тільки відтінки, а й фактури, щоб досягти несподіваних поєднань. Блейзер із джинсами – це класика, а блейзер із карго – це свіжий погляд! І, погодься, дуже вдалий.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я