Відомий український актор Гарік Бірча «Віталька» став батьком, але ще 2 роки тому

0
Відомий український актор Гарік Бірча «Віталька» став батьком, але ще 2 роки тому
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

«Віталька» підкорив серця багатьох телеглядачів. Він такий дотепний, що за животи від сміху трималися всі. Нагадаємо, що грає цього персонажа відомий український актор Гарік Бірча. Зараз служить в лавах ЗСУ.

Про своє особисте життя актор мало розповідає. А новину, що він став батьком не знав ніхто. Тож така подія всіх приголомшила. Гарік Бірча розповів її в програмі «Ближче до зірок» на YouTube-каналі «ТЕТ».

Виявляється, що актор встиг одружитися. На пальці видно обручку. А ще дитині «Вітальки» вже два роки. Хто мати та дружина невідомо. Зараз така тенденція серед відомих людей — не розповідати про обраниць чи обранців. Так, нещодавно й Віталій Козловський одружився, а кохану не показує нікому.

Ім’я дитини Гаріка Бірча також не стало відомим. Актор зберігає конфіденційність. Відомо тільки, що це донька. Фанатам та всім, кому просто цікаво, залишається поважати вибір «Вітальки» не розголошувати деталі особистого життя.

попередня статтяБуряк тривалий час не буде псуватися, якщо при варінні додати один інгредієнт
наступна статтяКотлети краще запікати чи смажити: як краще приготувати
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я