Віталій Козловський одружився, але категорично не розповідає про обраницю

0
Віталій Козловський одружився, але категорично не розповідає про обраницю
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Віталій Козловський розбив мрію багатьох дівчат стати його обраницею. Тепер український співак офіційно одружений. Всім цікаво, хто ж обраниця відомого українського співака.

З моменту, коли співака призвали до армії, багато чого змінилося. Віталій Козловський в етері на телеканалі «1+1» поділився, що багато всього переосмислив. Став більше цінувати життя, можливість кохати, бути разом з близькими людьми. І одруження стало цьому підтвердженням.

Віталій Козловський одружився, але категорично не розповідає про обраницю

Фото з обручками на пальцях Віталій Козловський опублікував на своїй сторінці в Instagram. Від відомого співака на сьогодні це не всі новини, адже він святкує в цей також своє 39 день народження. На сторінці Віталія вже можна побачити багато привітань від колег та друзів.

Хто ж обраниця відомого українського співака? Це невідомо. Віталій Козловський не називає ім’я коханої. В етері на телеканалі «1+1» він сказав, що не хочеться розповідати та ділитися, бо це й так вже достатньо інформації про зміну сімейного статусу. Привітаємо артиста та побажаємо йому щастя, здоров’я, взаємного кохання та мирного неба над Україною!

попередня статтяЯк запекти пельмені в духовці: альтернативне приготування
наступна статтяШвидкий маринований перець — закуска до риби чи м’яса
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я