Людмила Барбір прокоментувала нецензурну лайку в прямому етері на «1+1»

0
Людмила Барбір прокоментувала нецензурну лайку в прямому етері на «1+1»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нещодавно на телеканалі «1+1» з ведучою Людмилою Барбір стався інцидент з використанням нецензурної лексики в прямому ефірі. Якщо бути точнішими, то сталося це досить випадково.

Ведучу роздратував одяг, вибраний стилістами, і вона не стрималася. Проблема була в тому, що камера не виключилася, а ведучі про це не знали. Журналіст та ведучий Костянтин Грубич висловився з приводу цього та підтримав свою колегу.

Подробиці

Костянтин Грубич зазначив, що в тележурналістиці така лексика, звичайно, не використовується. Ведучий припустив, що просто сталася форс-мажорна ситуація. Сама ж Людмила Барбір сказала, що нецензурні вислови потрапили випадково. Стався технічний збій.

Людмила Барбір зізналася, що в той день був ракетний обстріл. Це наклало відбиток на емоційний стан. Окрім того, колеги знають, що така лексика не притаманна їй. Просто так сталося в той день. «Всі ми сьогодні зранку трошки Люда», – так сказала редакція про цей інцидент, який відбувся в етері.

попередня статтяЯк правильно смажити пельмені: варені чи заморожені класти в сковороду
наступна статтяГранатовий салат з горіхами — дуже апетитно
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я