Які лайфхаки із зубною пастою знадобляться навіть досвідченим господаркам

0
Які лайфхаки із зубною пастою знадобляться навіть досвідченим господаркам
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для турботи про ротову порожнину варто купувати максимально якісний продукт, проте має сенс також придбати і тюбик найдешевшої зубної пасти. Цей продукт може стати в нагоді будь-якій господині для вирішення побутових питань. Які методи використання вас приємно здивують?

Боротьба з плямами будь-якої складності

Іноді з цією проблемою не може впоратися ні якісний порошок, ні дорогий засіб для виведення плям. У такому випадку варто звернути увагу на звичайну пасту, яка допоможе позбавитися від свіжих плям, так і від старих забруднень.

Спочатку потрібно нанести пасту на проблемну область та почекати, коли вона підсохне.

Якщо пляма свіжа, то вже через 5-10 хвилин можна відправляти річ у пральну машину. У разі старих забруднень можна чекати до 2 годин.

Забруднені стіни

Якщо у вас з’явилися плями на стінах, то не варто відразу їх перефарбовувати. Варто дати шанс пасті допомогти впоратися із проблемою.

Потрібна кількість продукту наноситься на забруднення, після чого можна починати акуратно втирати пасту в проблемну область.

Залишки пасти потрібно видалити за допомогою чистої ганчірки.

Для ложок та вилок

Часто столові прилади втрачають свій привабливий зовнішній вигляд через наліт. У такому разі варто нанести пасту на забруднені ділянки та обробити їх за допомогою старої зубної щітки.

Буквально через кілька хвилин вилки та ложки блищатимуть.

попередня стаття“Секрет” швидкого варіння овочів для салату “Олів’є”
наступна статтяНовий спосіб маскування синців під очима
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я