...

П’ять швидких і простих рецептів страв із сиру, які точно сподобаються вашій родині

Підпишіться на нас:

Кисломолочний сир – джерело кальцію, яке має бути в раціоні і дітей, і дорослих. Щоб цей продукт не приїдався, можна готувати з нього різні страви.

Подробиці

Ось п’ять рецептів страв із сиру нашвидкуруч.

Проста запіканка

Потрібно взяти два яйця і збити їх в однорідну піну. Потім додати 200 г сиру, 25 г кукурудзяного крохмалю, 5 г розпушувача і 50 г родзинок. Усе розмішати до однорідної маси. Поставити в духовку на випікання за 180 градусів на півгодини.

Смузі з кисломолочного сиру

У чаші міксера потрібно змішати 100 г сиру, стільки ж молока, один банан, 50 г вівсяних пластівців і збити до однорідної консистенції. Такого обсягу продуктів вам буде достатньо для приготування двох порцій. Подавати смузі в красивих склянках із гілочкою м’яти та волоськими горіхами.

Запечені яблука

Із чотирьох яблук потрібно буде вийняти серцевини. Після цього начинити кожне сумішшю з 25 г кисломолочного сиру, родзинок, горіхів, ванільного цукру. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на випічку протягом 15-20 хвилин.

Швидкі вареники

Замісити тісто з 200 г кисломолочного сиру, 100 г борошна та одного яйця, додати дрібку солі. Сформувати ковбаску і її розділити на рівні шматочки. Їх прим’яти і сформувати невеликий вареник. Потім відправити в злегка підсолену киплячу воду на 5-7 хвилин. Їсти зі сметаною або йогуртом.

Ситна м’ясна запіканка

Півкілограма курячого філе обсмажити з цибулею, попередньо подрібнивши на дрібні шматочки. Два яйця змішати з 400 г кисломолочного сиру, додати трохи чорного перцю, солі. Порізати один болгарський перець, невеликий пучок петрушки. У формі шарами викласти м’ясо з цибулею, потім зелень і перець, розподілити 50-70 г оливок, закрити все сирною масою. Випікати 45 хвилин за температури 200 градусів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я