...

Назвали 3 перевірені методи, які допоможуть відіпрати рушники від будь-яких забруднень

Підпишіться на нас:

Прання кухонних рушників – завдання одне з найскладніших і важко здійсненних. Якщо відразу відправити їх у прання, то все одно можуть залишитись плями, неприємний запах і навіть сліди жиру.

На жаль, техніка не зможе впоратися з таким складним завданням. Тому в таких випадках має сенс звернути увагу на особливі методи, які вже встигли зарекомендувати себе з найкращого боку. У чому вони полягають

Рослинна олія

Цим методом господині користуються вже дуже давно. Рекомендується підібрати містку каструлю і влити в неї не менше п’яти літрів води.

Слідом додаємо по ложці рослинної олії та прального порошку. Якщо рушники занадто забруднені, то додаємо ще пару ложок засобу для виведення плям.

Доводимо суміш до кипіння, вимикаємо і закидаємо в цю воду текстиль. Найкраще почекати 8 годин, а потім відправити рушники в пральну машинку.

СВЧ

Можна впоратися з плямами набагато швидше. Для цього потрібно змочити рушник і гарненько натерти його милом. Потім потрібно помістити його в пакет.

Зав’язувати нічого не потрібно. Помістіть пакет в мікрохвильову піч.

Виставляємо максимальну потужність і чекаємо в районі 2-3 хвилин. Після залиште рушники на деякий час і виперіть їх.

Гірчиця

Є ще один досить ефективний спосіб. Для цього потрібно взяти два літри звичайної води і додати три ложки гірчиці. Цим засобом обробляємо рушник.

Через 7 годин приступаємо до прання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я