...
ГоловнаЛайфстайлНазвані причини, чому мультиварка завжди «виграє» у звичайної каструлі

Названі причини, чому мультиварка завжди «виграє» у звичайної каструлі

Підпишіться на нас:

Не станемо сперечатися: обидва типи посуду, якщо їх можна так назвати, мають як переваги, так і недоліки. Але все ж таки, завдяки здатності мультиварки заощаджувати час і фактично готувати без участі кухаря, багато “користувачів” знаходять більш привабливим саме цей варіант.

Подробиці

Якщо ви тільки збираєтесь придбати мультиварку, вам напевно знадобляться поради щодо її вибору.

Перший пункт, з яким варто визначитися – об’єм чаші. Він залежить від того, порції якого розміру ви збираєтеся готувати. Якщо у вас велика сім’я, обирайте мультиварку з чашею, що вміщає 4-5 літрів, в іншому разі буде достатньо і 2-3 літрів.

Крім цього, ознайомтеся з функціями та виберіть із них ті, присутність яких для вас важлива, наприклад, готування на пару або функція приготування йогурту.

Важливо відзначити наявність функцій таймера, відкладеного старту і збереження тепла. Відкладений старт дає змогу готувати їжу у зручний для вас час, а функція збереження тепла забезпечує рівномірний підігрів їжі після приготування.

Ще один важливий параметр – потужність, який визначає швидкість приготування страв. Мінімальне значення, мабуть, має становити 500 Вт.

Варто також оцінити й такі критерії, як ергономіка та управління, хоча вони, варто зізнатися, досить суб’єктивні. Постарайтеся зрозуміти, чи підходить конкретна модель для вашої кухні і чи зручно її використовувати.

Нарешті, придивіться до комплектації мультиварки, яка може включати такі додаткові пристосування, як мірний стакан, черпак, ємність для пароварки, ложка тощо.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

7 засобів від комарів із безпечними формулами для шкіри

Комарі заважають насолоджуватися літніми вечорами? Тобі допоможуть засоби на основі ефірних олій! Ми підібрали варіанти, які не схожі...

6 речей, які не можна купувати в мас-маркеті

Не ведися на низьку ціну — у мас-маркеті є одяг та аксесуари, які засмутять тебе швидше, ніж ти...

Як вибрати корм для вашого улюбленця

Правильний вибір корму для вашого улюбленця є одним з найважливіших аспектів догляду за твариною. Збалансоване харчування сприяє здоров'ю,...

Як досвідчені хазяйки відмивають пригорілий посуд рисом: дієвий спосіб

Навіть якщо ваш кулінарний досвід доволі вагомий, це зовсім не означає, що ви застраховані від дрібних неприємностей, наприклад,...