...

Названі причини, чому мультиварка завжди «виграє» у звичайної каструлі

Підпишіться на нас:

Не станемо сперечатися: обидва типи посуду, якщо їх можна так назвати, мають як переваги, так і недоліки. Але все ж таки, завдяки здатності мультиварки заощаджувати час і фактично готувати без участі кухаря, багато “користувачів” знаходять більш привабливим саме цей варіант.

Подробиці

Якщо ви тільки збираєтесь придбати мультиварку, вам напевно знадобляться поради щодо її вибору.

Перший пункт, з яким варто визначитися – об’єм чаші. Він залежить від того, порції якого розміру ви збираєтеся готувати. Якщо у вас велика сім’я, обирайте мультиварку з чашею, що вміщає 4-5 літрів, в іншому разі буде достатньо і 2-3 літрів.

Крім цього, ознайомтеся з функціями та виберіть із них ті, присутність яких для вас важлива, наприклад, готування на пару або функція приготування йогурту.

Важливо відзначити наявність функцій таймера, відкладеного старту і збереження тепла. Відкладений старт дає змогу готувати їжу у зручний для вас час, а функція збереження тепла забезпечує рівномірний підігрів їжі після приготування.

Ще один важливий параметр – потужність, який визначає швидкість приготування страв. Мінімальне значення, мабуть, має становити 500 Вт.

Варто також оцінити й такі критерії, як ергономіка та управління, хоча вони, варто зізнатися, досить суб’єктивні. Постарайтеся зрозуміти, чи підходить конкретна модель для вашої кухні і чи зручно її використовувати.

Нарешті, придивіться до комплектації мультиварки, яка може включати такі додаткові пристосування, як мірний стакан, черпак, ємність для пароварки, ложка тощо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я