Як зробити, щоб кріп “дружно зійшов”

0
Як зробити, щоб кріп
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кріп – корисна зелень, яку господині часто використовують при приготуванні їжі.
Рослина невибаглива і легко переносить перепади температури, може витримувати легкий «мінус». Щоб отримати відмінний урожай кропу, рекомендується знати деякі тонкощі його вирощування.

Подробиці

Висаджувати насіння зелені на грядку рекомендується напровесні. Переважно, щоб попередниками кропу виявилися огірки, капуста, бобові та картопля.

Насіння кропу, як і інші пряні трави, містять ефірні олії, тому для сходів їм потрібно дуже багато вологи.

Варто лише посадити зелень у відповідному місці та забезпечити хороший догляд, то кущики кропу швидко розростаються та стають пишними.

Основними причинами поганого зростання зелені можуть бути: підвищена кислотність ґрунту, погане освітлення, неправильна підготовка насіння, надлишок добрив.

Як виростити хороший урожай кропу

Перед посівом кропу потрібно добре пролити борозенку та вкрити грядку агроволокном, яке не дозволить волозі швидко випаровуватися.

Грядки потрібно поливати своєчасно доти, доки не з’являться сходи.

Якщо кріп росте погано або швидко “викидає” насіння в жаркому кліматі, то потрібно експериментувати і купувати пізні сорти.

попередня статтяЩо покласти в лунку для помідорів під час посадки, щоб вони “росли як на дріжджах”
наступна статтяЧим краще замінити олію, якщо хочете бути здоровими
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я