Печиво для тірамісу власноруч за дуже простим рецептом

0
Печиво для тірамісу власноруч за дуже простим рецептом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ніжне, хрумке, дуже смачне. Просто тане у роті! Випекти печиво для тірамісу досить просто. Воно обов’язково вийде таким, як потрібно, якщо дотримуватись описаних рекомендацій. Таке печивопідходить не лише для тірамісу. Воно чудово смакує і як самостійний деерт до чаю або кави.

Інгредієнти на 10-12 штук:

  • Курячі яйця (С0) 2 – шт.
  • Цукор – 50 гр
  • Цукрова пудра 30 гр
  • Пшеничне борошно 50 гр

Приготування:

Приготуйте потрібні інгредієнти. Курячі яйця беріть найбільші категорії С0. Щоб печиво вийшло акуратне та рівне, краще скористатися кондитерським шприцом або кондитерським мішком. Також можна використовувати простий поліетиленовий пакет, відрізавши в нього куточок. Заздалегідь увімкніть духовку на 200 градусів.

Акуратно відокремте білки від жовтків. Постарайтеся, щоб жовток не потрапив до миски з білками, інакше останні не зб’ються.

Розітріть за допомогою міксера половину цукру (25 г) з жовтками до отримання білої піни.

Збийте міксером яєчні білки. Починайте збивати на малих обертах, поступово збільшуючи швидкість. Коли білки спіняться, додайте до них 25 грамів, що залишилися, і збивайте до пишної густої піни.

Обережно з’єднайте збиті білки з жовтками. Робіть це ложкою, щоб маса не осіла.

Пшеничне борошно просійте і всипте в масу, що вийшла. Вмішуйте борошно також ложкою, піднімаючи тісто знизу вгору. При використанні вінчика тісто може осісти. Борошна може знадобитися трохи більше або менше, потрібно орієнтуватися на консистенцію тіста. Воно має вийти як густа сметана. Якщо муки буде більше, ніж потрібно, то тісто осяде, тому краще додавати її частинами, щоразу перемішуючи тісто.

Деко застеліть пергаментом. Викладіть тісто у кондитерський шприц. Відсаджуйте печиво завдовжки близько 7 сантиметрів. Обов’язково залишайте простір між печивом, оскільки він збільшиться під час випікання. Залишіть печиво на 5-7 хвилин відпочити.

Кожне печиво присипте зверху цукровою пудрою. Відправте лист з печивом в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 10 хвилин. Орієнтуйтеся на роботу своєї духовки, печиво не можна перетримувати, щоб воно не зарум’янилося і не стало гірчити на смак.

Вийміть печиво з духовки і акуратно зніміть його з пергаменту. Трохи остудіть його та подавайте до столу або використовуйте для приготування тирамісу.

Смачного!

попередня статтяНайпростіші пишні оладки на кефірі без яєць
наступна статтяЯк омолодити смородину: 5 способів від досвідчених садівників
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я