З чим не можна поряд садити на городі перець

0
З чим не можна поряд садити на городі перець
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для отримання якісного врожаю необхідно пам’ятати не лише правила агротехніки та сівозміни, але й про те, що не всі рослини на ділянці можуть ужитися одночасно. Перець – культура примхлива. З цієї причини сусідів необхідно ретельно підбирати.

Подробиці

Наприклад, не варто вирощувати поруч із перцями томати, картоплю чи інші пасльонові. Справа в тому, що вони уражаються одними шкідниками та хворобами, це може занапастити весь урожай.

Не треба садити на сусідній грядці фенхель. Ця рослина досить агресивна і відбере всі поживні елементи у тендітних перців.

Буряк і брюссельська капуста також швидко вбирають вологу та поживні речовини з ґрунту, що призведе до загибелі перців.

Кріп теж не підходить. Він швидко розростається та виростає досить високим, це створить зайву тінь для овочів.

Багато садівників не радять вирощувати поруч із перцями огірки. Остання культура любить вологу, а перці навряд чи спокійно перенесуть такі умови.

Не варто висаджувати поряд і бобові. Вся справа в тому, що їх батоги можуть огорнути перці, що почне перешкоджати розвитку перцевих кущів і уповільнить їх зростання.

попередня статтяЯк зробити відварену картоплю смачнішою і ароматнішою
наступна статтяЩо робити, якщо підгоряє пиріг
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я