Як зробити відварену картоплю смачнішою і ароматнішою

1
Як зробити відварену картоплю смачнішою і ароматнішою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв.

Подробиці

Все починається з нарізування картоплі на великі частинки. Якщо нарізати дрібно, то вийде пюре. Заливають овоч холодною водою та ставлять на вогонь.

Солять картоплю одразу після того, як ставлять на плиту. Після цього відразу додають секретний інгредієнт – очищений зубчик часнику, який потрібно попередньо придавити, щоб він більше смаку і аромату передав картоплі.

Після завершення варіння часник видаляють із каструлі. Але крім часнику для покращення аромату та смаку картоплі можна покласти й інші інгредієнти у каструлю під час варіння.

Для цієї мети підійде цибуля, лавровий лист, перець. Після завершення варіння їх також витягають із каструлі.

Щоб готова варена картопля вийшла ще смачнішою і ароматнішою, слід додати вершкове масло, дрібно нарізаний кріп і той самий часник, який дрібно нарізати або пропустити через прес.

попередня стаття“Секрет”, який посилить ефективність навіть бюджетного порошку
наступна статтяЗ чим не можна поряд садити на городі перець
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

1 коментар

  1. Посидить кілька днів на яблуках ( байдуже яких, сирих, варених, печених), І картопля видасться вам архі смачною, без усіляких прибамбасів)))))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я