...
ГоловнаЛайфстайлЯк посадити й виростити ківі вдома

Як посадити й виростити ківі вдома

Підпишіться на нас:

Щоб виростити ківі у домашніх умовах вам знадобиться стиглий фрукт, горщик та ґрунт. У подробицях читайте, як правильно це зробити.

Подробиці

Оберіть стиглий фрукт, щоб він був непошкоджений з рівною шкіркою. Розріжте його й за допомогою ложки відокремте м’якоть від шкірки й розімніть до однорідності. Покладіть у склянку й залийте водою.

Розмішайте і поставте, щоб відстоялося. Після того зберіть всі чорні кісточки, що плавають на поверхні. Викладіть на серветку насіння, щоб просушилося протягом 3-4 годин.

Покладіть насіння у тканину й залийте водою, щоб тканина добре промокла. Зверху накрийте поліетиленовим пакетом й поставте у теплому місці.

Щодня додавайте потроху води, щоб тканина не була сухою. За тиждень буде готовий посівний матеріал.

У горщик покладіть на дно дренаж. Для посадки краще взяти спеціальний ґрунт для тропічних рослин.

У горщику, наповненому ґрунтом, зробіть декілька лунок завглибшки від 5 до 10 мм. В кожну лунку покладіть кілька насінин присипте й полийте. Накрийте горщики плівкою і залиште їх у теплому місці. Через три-шість днів ви побачите перші росточки.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...