...
ГоловнаЛайфстайлПравила внесення весняних добрив для вишні

Правила внесення весняних добрив для вишні

Підпишіться на нас:

Одне з найулюбленіших дерев — вишня. Вона потребує уваги, щоб радувати гарним листям, достатньою кількістю зав’язей та щедрим врожаєм. І весняне внесення добрив має важливе значення для забезпечення дерева всіма необхідними поживними речовинами на сезон.

Подробиці

Вишневе дерево в весняний період потребує фосфор, азот та калій. Ці речовини відповідальні за розвиток, стимулювання росту, формування кореневої системи, укріплення стовбура та підвищення стійкості до захворювань.

Навесні рекомендується підживлювати вишню гумусом, компостом, перегноєм. Ці органічні добрива одночасно живлять вишню та покращують структуру ґрунту.

Якщо з певних причин немає в наявності органіки, потрібні використовувати мінеральні добрива. Серед них: аміачна селітра, суперфосфат, калійна сіль.

Важливий момент — правильно вибрати момент підживлення. Це роблять до початку активного росту наприкінці березня чи на початку квітня. Добрива вносять у вологий ґрунт.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...