Від болю в суглобах допоможе харчовий желатин

0
Від болю в суглобах допоможе харчовий желатин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вчені довели, що у 90% випадків цей засіб дає позитивні результати.

Щоб рухатися і не відчувати дискомфорту, нам потрібні здорові, міцні і водночас еластичні суглоби. З віком вони зношуються. Дуже негативний вплив на суглоби чине надмірне фізичне навантаження, так і практично його повна відсутність. Можна додати до цього отримані травми, неповноцінний раціон харчування, від чого в суглобах можуть утворюватися згодом тріщини.

Чемпіон серед продуктів

Проблеми із суглобами багато хто намагається вирішити за допомогою різних видів лікування, аж до хірургічного втручання. Але хворобі легше запобігти, ніж лікувати. І перший помічник в цьому – харчовий желатин.

Його виготовляють із натуральних складових, тому він і сам є натуральним продуктом. Сировина, яку використовують у виробництві – це кістки тварин, сухожилля та інші сполучні тканини. Американські дослідники протягом 15 днів, як харчову добавку, давали желатин людям, які страждають на захворювання опорно-рухового апарату. Вивчивши результати експерименту, вони були уражені: у пацієнтів суттєво зменшилися болі та набряки, значно зміцнилися сухожилля та м’язи, а суглоби знову набули рухливості!

Основа харчового желатину – колаген, який грає дієву роль у зміцненні та відновленні суглобів. Також присутні амінокислоти, вітаміни та мінерали: кальцій, фосфор, залізо, калій. Желатин вважається чемпіоном серед продуктів, які відносяться до корисних для суглобів!

Як вживати желатин

Чайну ложку порошку замочіть у 125 міліграм кип’яченої води кімнатної температури – це приблизно півсклянки. Залишіть на ніч. Вранці до вже набряклої суміші додайте ще півсклянки гарячої кип’яченої води. Все ретельно перемішайте. Желатин має повністю розчинитися.

Приймати весь обсяг за один раз. Найкраще це робити натщесерце, за 20-25 хвилин до сніданку. Для смаку додайте трохи меду чи цукру.

І так протягом 10-11 діб. За два тижні курс можна повторити.

Приймати такий засіб можна до досягнення позитивного очікуваного ефекту.

попередня стаття“Секрет” смачних пельменів: що потрібно додати до тіста
наступна стаття5 помилок при висадженні розсади томатів у відкритий грунт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я