...
ГоловнаКулінаріяЯкі 5 секретів допоможуть зробити будь-який суп набагато смачнішим

Які 5 секретів допоможуть зробити будь-який суп набагато смачнішим

Підпишіться на нас:

Суп є одним із обов’язкових елементів повноцінного харчування. Однак не всі ставляться до порції першої страви з ентузіазмом, а даремно. За правильного підходу навіть простий курячий суп зможе стати вишуканим та смачним.

Які секрети допоможуть вам приготувати ідеальну страву:

Насамперед варто пам’ятати про те, що фінальний смак багато в чому залежатиме від якості продуктів. Намагайтеся придбати свіжі продукти, в яких ви будете впевнені.

Не варто солити страву на самому початку чи навіть у середині процесу приготування. Справа в тому, що за такого підходу буде занадто високий ризик пересолити суп.

Намагайтеся залишати цей інгредієнт під кінець.

А ось експериментів боятися не варто. Іноді варто вносити навіть у класичні рецепти свої “авторські виправлення”. Іноді за допомогою кулінарної творчості можна знайти свій ідеальний спосіб приготування.

Спецій не варто додавати надто багато. Винятком є лише спеціальні пряні супи, у рецептурі яких спочатку прописані конкретні приправи.

Однак у більшості випадків ваш набір спецій має бути мінімальним – лавровий лист, часник, чорний перець.

Зелень є справжньою окрасою для будь-якої першої страви. Проте й із цим інгредієнтом є свої тонкощі. Наприклад, не варто додавати кріп та петрушку під час приготування.

Найкраще посипати зеленню вже готовий суп, а потім просто накрити кришкою і дати настоятися певний час.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...