Що треба з’їсти, щоб швидше заснути

0
Що треба з'їсти, щоб швидше заснути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Названі продукти, які можна спробувати використати як снодійне. Вони містять білки та «складні» вуглеводи. При організації якісного та здорового сну важливу роль відіграє підготовка до нього. Допомогти прискорити процес засипання можуть деякі продукти.

Подробиці

Експерти наголошують, що оптимальним вибором стане їжа, що містить білок, складні вуглеводи. Також до цього списку можна додати фрукти та овочі.

Однак на першому місці по користі перед сном стоїть овес. Він, як і інші продукти для гарного сну, містить мелатонін (гормон сну), амінокислоту триптофан (вона допомагає виробляти мелатонін). Крім того, триптофан допомагає в утворенні серотоніну – гормону, завдяки якому людина розслаблюється.

Рекомендують фахівці їсти і ківі. Цей фрукт містить поживні речовини, які підтримують потрібну кількість серотоніну.

З ягід фахівці радять звернути увагу на кислу вишню, до складу якої входять мелатонін та триптофан. Ну і, звичайно, тепле молоко теж ніхто не скасовував.

попередня статтяЯкі дрова роблять м’ясо для шашлику смачнішим
наступна статтяЯк зробити, щоб масло з котлети по-київськи не витікало
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я