Натуральний компонент, який не дасть огіркам пожовкнути до осені

0
Натуральний компонент, який не дасть огіркам пожовкнути до осені
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нехитре добриво з натурального компонента продовжує період плодоношення огірків. У рекордних випадках огірки не жовтіли до жовтня та продовжували радувати врожаєм.

Подробиці

Завдяки підживленню плоди солодкі та хрусткі. Про це просте добриво багато хто забуває, підгодовуючи рослини содою та сіллю.

Але виявилося, що цукор анітрохи не гірший, а іноді навіть кращий. Солодке люблять не лише діти, а й рослини. Особливо огірки. Цукор дає енергію та допомагає дихати рослинам.

Завдяки цукровому підживленню коріння огірків стає міцнішим, культура краще зростає, покращується врожай.

Приготування підживлення

Добриво готувати легко, багато витрачати грошей не доведеться. Співвідношення компонентів одного огіркового куща: 2 ст. л. цукру на 1 л води. Цукор розмішують, щоб розчинився. Отриманою солодкою водою поливають рослини під кущ.

Рецепт підживлення можна змінити. Замість цукру деякі городники використовують глюкозу у таблетках. У такому разі співвідношення компонентів таке: 1 таблетка на 1 л води.

попередня статтяОдин інгредієнт, яке дозволяє тісто зробити “пишним”
наступна статтяЯкі дрова роблять м’ясо для шашлику смачнішим
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я