Як садити картоплю, щоб з одного куща зібрати відро врожаю

0
Картопля на грядці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо не знати принципів вирощування великої картоплі, то можна зібрати врожаю так само, як і посадите. Тому готуйтеся завчасно, щоб з одного куща зібрати понад відро картоплі.

Подробиці

Під час вирощування картоплі дуже важливо вгадати з терміном і не садити плоди в холодну пору, тому що ґрунт на глибині десь 10 см повинен прогрітися до 7 градусів.

За таких умов картоплі буде максимально комфортно. Городники радять не обламувати перші паростки під час пророщування картоплі на посадку, тому що це велика помилка.

Не варто розраховувати на щедрий вродай, якщо ви, заощаджуючи посівний матеріал, ріжете великі картоплинии на кілька частин. Якщо ви хочете з одного куща збирати по 1-2 відра картоплі, тоді пам’ятайте, що картопля любить дихати, тому її не варто садити глибоко. Земля має добре прогрітися.

На першому етапі посадки необхідно накрити чорною плівкою, а після сходів замінити її на прозору. Дотримуючись таких порад, ви отримаєте врожай на 2-3 тижні раніше.

попередня статтяЯк зберігати томатну пасту, щоб вона не вкривалася пліснявою
наступна статтяЯк приготувати гостре зелене масло для закусок
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я