...

Три начинки для пельменів: нові смаки для звичної страви

Підпишіться на нас:

Коли мова йде про пельмені, всі думають виключно про фарш. Найкраще, щоб він мішаний. Це закономірно, бо пельмені традиційно готують саме з м’ясним фаршем. Але ж можна експериментувати. Пропонуємо спробувати пельмені з новими смаками.

Подробиці

Є кілька смачних варіантів. Наприклад, замість стандартного фаршу можна використати начинку з рису та грибів. Обсмажте печериці чи інші улюблені гриби та відварений рис. Сирий не кладіть, бо не звариться в пельменях. Можна ще й для смаку засмажку з моркви та цибулі додати. А далі вже в тісто та пельмені заліпіть та відваріть.

Дуже смачно, якщо зробити пельмені з морепродуктами. Для цього підійдуть кальмари та креветки. Приготуйте їх звичним способом, додайте цибулю підсмажену. Спеції, сіль, перець. Такі пельмені можна й ресторанними назвати.

Ще один дуже цікавий формат пельменів — з сиром та овочами. Овочі можуть бути будь-які на ваш вибір. Навіть помідори підійдуть, але попередньо треба зняти шкірку та обсмажити на маслі. Потім змішують з тертим сиром. Це незвично, але дуже смачно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я