Відома акторка з серіалу «Беверлі Хілз 90210» Торі Спелінг була знову помічена з Діном МакДермотом після їх розлучення

0
Відома акторка з серіалу «Беверлі Хілз 90210» Торі Спелінг була знову помічена з Діном МакДермотом після їх розлучення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Американська акторка Торі Спелінг та канадський актор Дін МакДермот були в шлюбі 18 років. За цей час в них народилося 5 дітей. Влітку 2023 року Дін повідомив суспільству новину про розлучення.

За час, що акторське подружжя було разом, було багато злетів та падінь. Проте пара намагалася триматися разом. Потрібно враховувати, що й родина в них велика. Зрештою, торік Торі та Дін розійшлися.

Торі Спелінг та Дін МакДермот

Причиною розлучення стало зловживання алкоголем та психотропними речовинами. Про це Дін МакДермот зізнався. І нещодавно Торі Спелінг знову було помічено на разом з колишнім чоловіком. Інсайдери повідомляють, що акторка намагається обґрунтовано ставитися до ситуації та з обережністю. Поки колишній чоловік буде боротися за тверезість, вона буде відкривати більше доступу до родини та дітей.

Своєю чергою Дін МакДермот попросив суспільство поважати їх конфіденційність. Також актор зазначив, що вони з Торі Спелінг працюють над справами родини та намагаються продовжувати залишатися хорошими батьками, подякував за піклування всіх та доброту.

Торі Спелінг з дітьми

попередня статтяЧому відварена квасоля суха та тверда: схема приготування бобових
наступна статтяЯк приготувати на вечерю курку в вершково-часниковому соусі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я