4 кращі варіанти облаштування, щоб садити розсаду

0
розсада
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Городники з досвідом знають, що якість розсади суттєво залежить від того, в чому її вирощують. Є чимало варіантів, зупинимося на чотирьох, які мають позитивні відгуки та гарну репутацію.

Подробиці

Торф’яні горщики. Вирощувати розсаду в них дуже зручно. Досить просто розмістити їх на піддоні, заповнити вологим живильним субстратом і посіяти насіння.

Горщики для розсади. У пластикових горщиках для розсади можна вирощувати всі культури: помідори, перець, баклажани, всі види капусти, огірки та ін. Головне – вибрати правильний розмір місткості виходячи з потреб рослин.

Торф‘яні таблетки – відмінне рішення. Перед висадкою в ґрунт або пересадкою сіянців у велику місткість з торф’яних таблеток бажано зняти сіточку – так коріння буде легше освоїти новий простір.

Лотки і касети. Лотки для розсади роблять різної форми та розміру. Але найбільш зручними є лотки прямокутної форми з осередками розміром 4,5-6 см і заввишки бортиків 7-10 см.

попередня статтяГотуємо смачний та корисний гарнір із буряка з горіхами
наступна статтяЯк смачно: 3 рецепти з незвичайними поєднаннями продуктів
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я