Чим вивести вишняки з городу: голова причина проблеми

0
вишняки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо біля городу росте хоча б одна вишня, то гарантовано на ділянці будуть пророслі вишняки. Причина банальна: проростають кісточки або ж коренева система розповзається. А як боротися з вишняками, щоб не глушили корисні рослини?

Подробиці

Ефективно буде обробити ділянку, де багато паростків вишень гербіцидами, наприклад, Торнадо або Раундапом, але їхній негативний вплив може перейти й на ґрунт самого городу. Звісно, не хочеться вирощувати овочі, ягоди, фрукти для себе, застосовуючи хімію.

Інший спосіб більш довготривалий, проте ефективний. Це викорінення. Якщо глибоко перекопати вишняки і витягнути основну масу коріння, то воно не буде масово проростати, оскільки втратить силу.

Господарі рекомендують не забувати викорчовувати старі пеньки. Саме вони часто стають головним джерелом, яке пускає коріння. При цьому коренева система так широко розростається, що знижує врожайність корисних культур.

попередня статтяЯк приготувати домашній кисломолочний сир
наступна статтяЦі невибагливі квіти радуватимуть багато років, якщо посадити їх взимку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я