Як красиво прибрати волосся – одна зачіска на всі випадки життя

0
Як красиво прибрати волосся - одна зачіска на всі випадки життя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Героїнь стрітстайлу все частіше можна побачити з гладким пучком на потилиці. Хейлі Бібер, Кендал Дженнер та Розі Хантінгтон-Уайтлі буквально стали амбасадорами цього укладання. Швидко та доречно у будь-якій ситуації – головні переваги зачіски. А ще вона врятує вас на другий день після миття волосся, коли локони втратять форму. Ось кілька порад, які допоможуть зробити бездоганний пучок.

Подробиці

Щоб волосся лежало ідеально гладко, попередньо зберіть його в хвіст і пригладьте всі короткі волоски, які з нього вибилися, за допомогою натурального гребінця з натуральною щетиною. Зафіксувати їх можна за допомогою спеціального воску чи гелю.

Лайфхак – пасма, що вибиваються біля обличчя можна закріпити найпростішим гелем для брів.

Як красиво прибрати волосся - одна зачіска на всі випадки життя

Далі закрутіть волосся навколо основи хвоста, закріпіть його гумкою та шпильками. До речі, найкраще використовувати гумки з шовку або капрону – вони найменше травмують волосся.

Як красиво прибрати волосся - одна зачіска на всі випадки життя

Пучок завжди виглядає елегантно, але він може виглядати ще виграшніше, якщо пов’язати навколо його основи шовкову хустку. Ще пучок на потилиці підкреслює шию і відкриває вуха, що дозволяє носити великі сережки, які модні цього сезону як ніколи.

попередня стаття6 вічнозелених квітучих чагарників для саду
наступна статтяЯк швидко приготувати смачні голубці
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я