...
ГоловнаЛайфстайлЯк полегшити життя господині: добірка маловідомих хитрощів для дому

Як полегшити життя господині: добірка маловідомих хитрощів для дому

Підпишіться на нас:

Будинок – це те місце, де кожен з нас проводить більшу частину свого часу. Тому дуже важливо створити тут затишну та комфортну атмосферу, в якій буде приємно знаходитись.

Подробиці

Такий обов’язок, який, на перший погляд, може здатися непосильним, як правило, лягає на тендітні плечі домогосподарки.

Тому ми й вирішили зібрати в одному місці давно забуті або незаслужено недооцінені прийоми та хитрощі, які допоможуть полегшити поставлене завдання.

Картопля від запотівання скла

Виявляється, картоплю можна застосовувати замість засобу від запотівання скла. Для цього її потрібно вимити та розрізати, натерти нею скло або дзеркало у ванній кімнаті та дати висохнути. Таким чином, ви на деякий час захистите скло від запотівання.

Лак для волосся проти чорнила

Наслідуючи оригінальний метод видалення плям від кулькової ручки за допомогою лаку для волосся, необхідно розпорошити лак на пляму, потім ретельно натерти його милом і прополоскати в холодній воді. Після цього річ можна відправляти у пральну машину.

Секретна техніка миття вікон

Для того щоб визначити, з якого боку вікна залишились розводи після миття, потрібно лише використовувати вертикальні рухи при митті однієї сторони вікна і горизонтальні рухи – при митті іншої сторони.

Апельсинові шкірки для мангалу

Любителям готувати на мангалі не варто викидати шкірку від апельсинів та мандаринів. Сушені шкірки цитрусових можуть стати відмінною альтернативою для розпалу, оскільки вони містять ефірні олії.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...