...

Як покращити стан волосся в домашніх умовах: фахівці розкрили 5 простих способів

Підпишіться на нас:

Для того, щоб стати власницею шикарного довгого волосся, потрібно вкласти чимало коштів.

Відомо, що процедури поліпшення зовнішнього вигляду шевелюри коштують чимало, хоч і мають тимчасовий ефект.

Не завжди є можливість витрачати значну суму на свою зовнішність. У таких випадках можна спробувати народні рецепти, які довели свою ефективність.

Кропива

Ця рослина з давніх-давен використовується для поліпшення зовнішнього вигляду волосся. Воно стаэ більш здоровими та доглянутими.

Існує безліч способів використання кропиви. Можна спробувати один із них.

Для цього потрібно заварити в 250 мл окропу велику ложку сушеної рослини. Отриманий концентрат потрібно процідити, розбавити водою і використовувати для ополіскування один раз на 7 днів. Волосся досить швидко відновиться.

Поліпшити волосся за місяць

Якщо ви хочете досягти якісного покращення зовнішнього вигляду, то вам варто зробити протягом тижня три маски. Для цього в рівних частинах з’єднуємо рицинову олія, рідкий мед і сік алоє.

Цей засіб втирається в коріння волосся і розподіляється по довжині. Після цього потрібно загорнути голову махровим рушником і почекати п’ятнадцять хвилин.

Після цього змиваємо склад і продовжуємо звичний догляд.

Три маски за один раз

Експерти вважають, що секрет ідеального волосся криється у використанні трьох різних масок протягом одного догляду. Спершу варто помити голову, видалити зайву вологу за допомогою рушника.

Наносимо першу маску, тримаємо, змиваємо, злегка сушимо волосся рушником. І повторюємо процедуру з іншою маскою, наносимо третю.

Продукти повинні бути з різним складом та різною спрямованістю впливу.

При такому підході волосся швидко поліпшиться.

Ромашка

Можна просто після кожного миття волосся обполіскувати шевелюру ромашковим настоєм. Волосся швидко стане виглядати здоровим і доглянутим.

Також ополіскування на основі ромашки використовуються як додатковий догляд при боротьбі з лупою.

Ефірні масла

Не варто забувати про ефірні олії, які здатні творити з волоссям справжні чудеса. Достатньо додати 2-3 краплі продукту в маску або бальзам для того, щоб суттєво покращити зовнішній вигляд шевелюри.

Особливо виділяються лемонграс, м’ята, іланг-іланг, кедр, ромашка та розмарин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я