Як зробити свинячий бульйон прозорим і не таким жирним

0
Як зробити свинячий бульйон прозорим і не таким жирним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не всі віддають перевагу легким бульйонам на основі курки або яловичини: часом хочеться зробити основу для супу більш «суттєвою», ситною та ароматною. У такому разі свинина стане ідеальним варіантом. Але з цим видом м’яса можуть виникнути певні складнощі. Зокрема, бульйон може вийти занадто жирним і не таким світлим, як того хотілося б. Які секрети допоможуть виправити цю ситуацію

Пінка

Під час варіння будь-якого виду м’яса утворюється спеціальна пінка, яку обов’язково потрібно знімати. До того ж, багато хто вважає, що разом із пінкою з м’яса виходять шкідливі речовини.

«Дві води»

Не всі знають про цей принцип варіння бульйону на свинячому м’ясі. Для цього потрібно закип’ятити бульйон, злити воду, промити свинину та кістки, а потім знову залити їх водою. При такому підході бульйон завжди буде ідеальним.

Овочі

Відомо, що свинина вариться набагато довше за курку. При правильному підході час становить близько 2,5 години. Тому варто коректно розраховувати час добавляння овочів. Якщо відправити цибулю і моркву зарано, їх смак і корисні властивості випаруються. Тому вводьте овочі приблизно за півгодини до закінчення варіння. Цибулю краще додавати в цілому вигляді, а моркву розділити на дві частини.

попередня статтяЯк зберігати охолоджене м’ясо в домашніх умовах
наступна статтяЧайна дієта: чи можна на ній схуднути
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я