Емі Шумер зізналася, що зробила ліпосакцію, і показала, як виглядає у спідній білизні

Актриса – одна з небагатьох, хто справді дуже активно готується до літа

Нещодавно 40-річна Емі Шумер виклала у свій акаунт відверте фото, на якому вона стоїть у чорній білизні та корсеті, сонцезахисних окулярах та на підборах. Під знімком вона написала, що хоче бути здоровою і сильною не тільки для себе, а й для своєї сім’ї, хоче почуватися гарячою штучкою. І справді, актриса мала просто чудовий вигляд, чим заслужила понад 150 000 лайків та сотні захоплених коментарів фоловерів.
5 найсмішніших комедійних актрис, за якими варто стежити.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @amyschumer

Також комедійна актриса зізналася, що секрет її змін — це не тільки здорове та чисте харчування та заняття спортом, а й ліпосакція в області живота. В інтерв’ю The Hollywood Reporter зірка розповіла, що в якусь мить дійшла до критичної точки, коли їй перестало подобатися її відображення у дзеркалі. Це сталося після того, як вона народила сина (вона стала мамою два з половиною роки тому). Емі за медичними показаннями робили кесарів розтин, і після нього вона ніяк не могла привести свою фігуру в порядок природним чином. Тому вона зважилася на операцію, яка дала швидкий та помітний результат. А щоб його закріпити, Емі продовжує вести здоровий спосіб життя.

Шумер вважала за потрібне розповісти правду про те, як вона настільки сильно схудла. Актриса впевнена, що треба бути чесним не лише із самим собою, а й із аудиторією, інакше навіщо це все?

мі Шумер зізналася, що зробила ліпосакцію, і показала, як виглядає у спідній білизні.

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин