Що робити, щоб посуд після миття блищав

Дата:

Поширь:

Коли ми користуємося столовим посудом кожного дня, ми не надаємо  великого значення, блищать тарілки чи ні. Але коли дістаємо посуд, яким деякий час не користувалися, чомусь на це звертаємо увагу.

Подробиці

Отож, зробити так, що все кухонне начиння блищало, як у дорогому ресторані, зовсім не складно. Беремо 0,5 літра кип’яченої води, 1 ч. л. солі та 1 ст. л. оцту.

Ретельно перемішуємо, щоб сіль розчинилася, заливаємо у пляшку з розпилювачем. Робимо кілька натискань у бік тарілочки — і витираємо м’яко серветкою чи рушником. Правда блищить?

Так само ви протираєте чашки, фужери, салатниці та все, що бажаєте. Мінімум затрат — максимум задоволення від результату!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Анна Чернякова
Анна Чернякова
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Попередні статті

Цей простий метод допоможе позбутися мурах на городі та в саду: знадобиться всього один простий інгредієнт

Мурахи, які оселяються в саду та на городі, завдають шкоди фруктовим деревам, городині та квітам на клумбах. Поруч...

Курячі ковбаски з сиром по-домашньому з 5 інгредієнтів

Будемо відверті, але такі ковбаски просто неймовірна смакота. А ще в них немає жодних складних інгредієнтів чи консервантів,...

Як вберегти від птахів насіння городини, висіяне на грядках: дієві методи, які врятують урожай

Щоб птахи не клювали з грядок посаджене насіння огірків, кабачків, гарбузів та іншої городини, досвідчені господарі придумали багато...

Десерт без борошна, яєць та випікання: знадобиться лише 10 хвилин

Швидкі та смачні десерти — справжня знахідка. Спробуйте приготувати один з таких на основі йогурту. Трохи желатину та...