Цикорій очищає печінку та жовчний міхур

0
Цикорій очищає печінку та жовчний міхур
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нагромадження токсинів в організмі може спричинити будь-яке захворювання. Тіло має природний механізм самоочищення від токсинів, але середовище в якому ми живемо і спосіб життя, який ми ведемо, навантажують організм занадто великою кількістю токсинів. На жаль, він не встигає впоратися з ними самостійно.

Токсини потрапляють до нашого організму з їжею, яку ми вживаємо, з повітрям, яким ми дихаємо та ін. Ми можемо вжити заходів, скориставшись ефектом, який надають деякі трави на організм.

Відвар з розторопші плямистої, наприклад, успішно бореться зі здуттям шлунку та накопиченими в печінці токсинами. Змішати 1 столову ложку трав’яної настойки із 1 склянкою гарячої води. Залишити настоятися протягом двадцяти хвилин і випити – найкраще тричі на день перед їжею.

Більшість досліджень показали, що розторопша плямиста покращує функцію печінки та відновлює пошкоджену печінку.

Лимон також можна використовувати для детоксикації організму. Цей метод найвідоміший і найпростіший – вам потрібні тільки вода і лимон. Видавити свіжий сік із кислого фрукта в склянку, бажано роблячи цю процедуру щоранку на голодний шлунок.

Печінку також можна очистити травою цикорієм. Щоб приготувати рецепт, вам знадобиться корінь, листя та стебло трави.

Покласти 2 ст. цикорію в 500 мл окропу. Залишити суміш залишити хвилин 15 на повільному вогні. Після того, як відвар охолоне до 40 градусів, додати до нього 2 ст. бджолиного меду. Перемішати та додати 1 ч.л. яблучного оцту. Відвар слід пити у теплому вигляді.

Цикорій використовувався для очищення печінки та жовчного міхура ще у Стародавньому Єгипті. Люди тоді вірили, що рослина може очистити кров та повністю очистити печінку від накопичених токсинів.

Рослина може використовуватись у поєднанні з іншими травами. Покласти рівні частини цикорію, кореню кульбаби та кропиву. Потім перемішати трави та висипати 2 ст.л цієї суміші у 500 мл окропу.

Залишити суміш залишити п’ять хвилин і потім зняти з плити, але залишити під накритою кришкою протягом двадцяти хвилин. Після цього розділити на три рівні частини та пити по одній частині перед прийомом їжі.

попередня статтяЩо робити, щоби випічка не пригорала
наступна статтяЗапіканка «як у дитячому садку»: у чому «секрет» приготування
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я