5 рослин, які перетворять вашу квартиру на екзотичний сад: навряд чи ви чули про них раніше

0
5 рослин, які перетворять вашу квартиру на екзотичний сад
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Любителі різної екзотики навряд чи будуть у захваті від ідеї вирощувати «банальні» пеларгонії, кактуси та орхідеї. Пропонуємо вам розглянути 5 рослин, які мають екзотичний зовнішній вигляд і точно стануть родзинкою, що притягує погляди.

Трахіандра

Ця рослина також відома під назвою «щопорна трава», а ще її взагалі називають вермішеллю або щупальцями медузи. Як ви думаєте, звідки взялась ця їх назва? Мабуть, вся справа в незвичайному листі, що ніби завивається.

Кубанола

Вирощувати кубанолу в умовах стандартної квартири навряд чи вдасться, адже вона відрізняється великими розмірами, а ось для оранжереї або зимового саду це дуже підходящий варіант. Крім великих квітів у вигляді дзвіночків, вам напевно припаде до душі шоколадний аромат, що видається квіткою.

Адроміскус

Ця квітка певною мірою родич грошового дерева, але, на відміну від неї, не має стовбура, що росте вгору, і виглядає як компактна рослина з коротким стеблом, з якого росте м’ясисте листя, що має круглу або трикутну форму.

Спрекелія

Величезні квітки спрекелії, пофарбовані в яскраво-червоний колір, ніби ширяють серед ніжно-зеленого листя, що робить рослину однією з вишуканих і елегантних.

Оксаліс

Якщо ви не чули назву «оксаліс», вам може бути знайома інша назва квітки – «кислиця». Цю рослину можна сплутати з роєм прекрасних метеликів, що посідали на горщик.

попередня статтяБоротьба з моніліозом: як врятувати дерева від небезпечної хвороби
наступна статтяЯк правильно прати речі вручну: 5 простих правил
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я