...
ГоловнаКрасаЯким зробити свій сніданок, щоб точно схуднути: 6 легких правил

Яким зробити свій сніданок, щоб точно схуднути: 6 легких правил

Підпишіться на нас:

Вивчи ці базові правила ідеального сніданку тих, хто худне, і зайві кілограми покинуть тебе без особливих зусиль.

Одне з головних правил будь-якої дієти – це ситний і повноцінний сніданок, який заряджатиме енергією на весь день. Тому якщо ти хочеш пострункішати до сезону бікіні, прямо зараз відмовся від звички випивати одну каву і тут же бігти у своїх справах і вивчи 6 елементарних правил, які швидко приведуть до мети.

Жодних булочок

Багато хто худне дозволяє собі випічку та інші калорійні продукти якраз на сніданок, переконуючи себе в тому, що так вони точно не наберуть зайвого. Насправді ми набираємо від надлишку калорій, а не від конкретних продуктів або часу їх прийому. Навіть якщо ти не вийдеш за межі добової норми, снідати булочками чи пончиками — все одно погана ідея. На голодний шлунок ці солодощі спровокують стрибок рівня цукру в крові, знизять енергію і призведуть до нездорової потягу до солодкого протягом решти дня.

Їж в один і той самий час

Дисципліна щодо харчування позитивно впливає на наше травлення. Крім того, звичка їсти в той самий час допоможе тобі правильно вибудовувати свій раціон і не почуватися голодною.

Відмовся від солоного

Бутерброди з ковбасою, в якій надто багато солі, теж не найкращий варіант для сніданку. Надмірно солоні продукти тільки пробуджують апетит, а отже ти з’їси набагато більше, ніж спочатку планувала.

Налягай на білок

Сир, яйця, йогурт та інші продукти з великим вмістом білка допоможуть тобі почуватися ситим до обіду. Крім того, білкові продукти допомагають утримувати нормальний рівень цукру в крові та відіграють важливу роль у побудові м’язів.

Вода до сніданку

Та сама склянка води відразу ж після пробудження, про користь якої ми всі неодноразово чули від дієтологів, допомагає наповнитися енергією і не з’їсти зайвого під час сніданку.

Додай клітковину

Щоб не смоктало під ложечкою вже до середини дня, сніданок має бути максимально ситним. З цим завданням чудово впорається клітковина, яку ти у великій кількості знайдеш у цільнозерновому хлібі, вівсянці, кіноа, свіжих фруктах та овочах.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...