У чому “секрет” ідеальної гречаної каші, яка “тане в роті”

0
У чому
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді важко зрозуміти, як із однакової крупи господині можуть приготувати різні за якістю каші. Якщо просто залити крупу водою за інструкцією, то гарнір вийде дуже посереднім і таким, що нічим не запам’ятовується.

Щоб каша танула в роті і вражала домашніх своїми смаковими характеристиками, потрібно дотримуватися правильної технології. У чому складаються основні кулінарні хитрощі.

Попередня підготовка

Це один із найважливіших етапів, тому пропустити його однозначно не можна. Не забувайте про те, що перебирати варто навіть дорогу гречку, щоб потім не зіткнутися з неприємним сюрпризом у вигляді сміття.

Після цього крупу варто промити або навіть ненадовго залишити у воді.

Не всі пам’ятають про те, що після попередньої підготовки крупу необхідно підсушити, щоб гарнір вийшов хорошим. Як правило, у цьому допоможуть паперові рушники.

Але це ще не все.

Щоб смак гречки став максимально насиченим та інтенсивним, не забудьте її прожарити на сухій сковорідці без додавання олії.

Прийнято вважати, що варити гречку можна лише у холодній воді. Але це помилка. Смак готової каші зможе стати благороднішим, якщо використовувати гарячу воду.

До речі, рідина для приготування крупи обов’язково повинна бути фільтрованою.

попередня стаття5 “секретів” урожайності томатів, які “знають старожили”
наступна статтяПравильно поливаємо яблуню: скільки потрібно води та як часто
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я