Навіщо додавати молоко при варінні рису

0
Навіщо додавати молоко при варінні рису
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою.

Для того щоб страва вийшла «рисинка до рисинки», необхідно дотримуватися правил її приготування. Йдеться про вірне співвідношення крупи і води, правильну тривалість варіння та інші нюанси. Втім, за цими показниками можна особливо не стежити, якщо використати додатковий інгредієнт.

Чим допоможе молоко

Під час варіння рису в каструлю потрібно налити трохи молочного напою.

Як відзначають досвідчені господині, використовувати великий обсяг цього інгредієнта ні до чого.

Досягти появи у рису необхідної консистенції допомагають 2 ложки молока. Причому брати теплий напій небажано: додавати потрібно продукт, який нещодавно був у холодильнику.

Додатковий компонент сприятиме тому, що каша стане розсипчастою: ніякої клейкості та розвареності не буде.

попередня статтяЧому не цвітуть фіалки: “секрети”, про які слід знати
наступна статтяНавіщо шишки сипати навколо грядок
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я