...

Як сховати застуду на губах за допомогою макіяжу – ніхто навіть не здогадається

Підпишіться на нас:

Герпес схоплюється на губах у найневдаліший момент. Єдине бажання у цей момент, щоб болячка чарівним чином швидко та безслідно зникла. Зазвичай на це йде не менше тижня, але що робити, якщо попереду дуже важлива зустріч? На допомогу прийдуть макіяж-фішки, які допоможуть тобі замаскувати застуду!

 Як сховати застуду на губах за допомогою макіяжу – ніхто навіть не здогадається!

Від застуди на губах страждає майже 80 відсотків населення нашої планети. Офіційною мовою болячку на губах називають лабіальною формою простого герпесу, а з’являється вона зазвичай, коли імунна система дає збій. Вилікувати застуду за кілька днів допомагають противірусні препарати, але як замаскувати її, якщо попереду важливий захід і тобі треба бути у всеозброєнні?

Для таких випадків існують хитрі макіяж-фішки, які допоможуть сховати герпес на губах так, що рідкісна людина здогадається про його наявність. Давай покроково розберемо, як правильно замаскувати болячку в цій чутливій зоні.

  • Для початку добре зволож губи за допомогою бальзаму, гігієнічної помади або свого звичайного крему. Це в першу чергу робиться для твого комфорту, та й макіяж-засоби на зволожені губи будуть лягати набагато краще.
  • Надлишки бальзаму або помади видалили за допомогою серветки – підготуй губи до подальшого нанесення макіяжу.
  • За допомогою зеленого коректора замаскуйте запалення – він допоможе зняти почервоніння.
  • Поверх зеленого коректора нанеси стійкий консилер.
  • Зафіксуй результат за допомогою прозорої або бежевої пудри.
  • Яскравим олівцем для губ (краще використовувати ягідні відтінки) виділили контур. Грифель олівця має бути добре заточений.
  • Заповни губи олівцем і після цього нанеси помаду лише по центру.

Ці прості б’юті-поради допоможуть тобі безболісно перечекати час, доки герпес остаточно не зникне з твого обличчя!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я