Зимові чоловічі куртки: як правильно вибрати

0
Зимові чоловічі курточки
Зимові чоловічі курточки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Виглядати стильно і привабливо потрібно за будь-якої погоди. Дизайнери Fashion брендів вже показали на модних подіумах все, що підготувала висока мода чоловікам на зимовий сезон 2024. Цього року, як і завжди, в тренді знову куртки. Але нас чекають нові тенденції в крої, кольорах. Пропозиція радує різноманіттям стилів, фасонів, забарвлення.

Куртки – це незмінна деталь гардероба сучасної людини незалежно від статі та віку, і найулюбленіший вид верхнього одягу. Їм віддають перевагу за практичність та комфорт. Крім того, це універсальний варіант, який підходить на будь-який випадок, гармонійно виглядає в стилі кежуал, стріт стайл.

В цьому році в моді моделі зі шкіри, дуті стьобані, бомбери, парки стандартної довжини та подовжені. Таке різноманіття дає змогу кожному чоловіку знайти ідеальний варіант, щоб створити свій унікальний зимовий образ.

Чому на зиму вибирають куртку?

Настання зимового сезону fashion індустрія пропонує зустрічати новими тенденціями в чоловічій моді. Це можна побачити в гаммі кольорів, пропорціях. Великий вибір стилів та дизайну від класичних форм до оверсайз дозволяє робити різні стилізації, щоб виглядати привабливо та стильно.

Куртка найбільш універсальний варіант, що гармонійно поєднується з джинсами, чіносами, штанами різних фасонів, з черевиками та чоботами. Але насамперед це зручний та легкий одяг, що не обмежує рухів, гарно сидить на кожній фігурі. А ще створюють комфорт при будь-яких погодних умовах. Великий вибір брендових моделей знайдете на https://prm.com/ua/k/vin/odyag/kurtky.

Для виготовлення використовують мембранні матеріали, або з водонепроникним покриттям, яке забезпечує захист від намокання та вітру. Щоб навіть в сильний мороз почуватися вільно та комфортно, виробники використовують сучасні утеплювачі синтепон, хлорофайбер, або натуральний та синтетичний пух. Які гарно зберігають тепло.

Зимові чоловічі куртки: що в моді цієї зими?

Прийшла зима і час оновлення модного гардероба. Новий модний сезон відзначається різноманітністю пропозицій. В моді вітровки, тренчі, пальта, куртки: демісезонні, пухові, стьобані, парки, бомбери, дублянки.

Матеріали теж дуже різноманітні це синтетика, вовна, хітом знову стали шкіряні куртки довжиною до середини стегна, короткі на поясі. Дизайнери пропонують вільні фасони, оверсайз, що не сковують рухи та дозволяють одягатися багатошарово, або приталені. Головними кольорами цієї зими вибрані коричневий у всіх відтінках до бежевого, синій, зелений.

Сміливим та епатажним слід звернути увагу на хутряні моделі, довгі пальта міді та максі, яскраві фіолетові, червоні кольори, або принтовані вироби. Картатий принт, дрібна смужка.

В моді великі деталі: накладні кишені, збільшений комір, капюшон, оздоблення хутром. Його використовують як підкладку, оздоблюють деталі.

Чоловічі зимові куртки: який фасон вибрати?

Куртки – базовий елемент зимового гардероба чоловіків та жінок незалежно від віку та положення. Залежно від фасону можна підібрати варіант до стилю кежуал, стріт стайл, спорт-шик, смарт-шик. Підібрати стильний та теплий варіант зможете на сторінці https://prm.com/ua/m/puma/vin/odyag/kurtky.

Модні пропозиції:

  • Шкіряні куртки – хіт цього сезону пропонуються у різному виконанні до середини стегна, або укорочені, з великим хутряним коміром та накладними кишенями.
  • Бомбери – моделі на поясі з щільної тканини утеплені синтетичним наповнювачем.
  • Парка – найактуальніший фасон, цього сезону вони мають об’ємний капюшон оздоблений штучним хутром, хутряну підкладку.
  • Пуховик – ідеальний вибір на морозну, вітряну погоду. Матеріал верху має водонепроникні властивості, захищає від снігу, вітру. Як наповнювач використовується натуральний чи штучний пух, які максимально зберігають тепло.

На що звернути увагу при виборі чоловічої куртки?

Щоб у холодну пору мати також привабливий та стильний вигляд, потрібно правильно підібрати верхній одяг. Якщо перевага віддається комфорту, практичності, то варто звернути увагу на куртки. Щоб модель стала прикрасою модного лука та виконувала належні функції слід при виборі врахувати:

  • Фасон і колір – це в більшості залежить від особистого смаку та стилю гардероба, а також від зросту та статури.
  • Матеріал – віддавати перевагу краще тканинам з водонепроникними властивостями, щоб захищали від промокання та вітру.
  • Утеплювач – найкращі теплозберігаючі властивості має натуральний або штучний пух.
  • Розмір – зимові речі потрібно вибирати трохи більшими за свої параметри, тому що під куртку одягають теплі речи.

Куртки модна деталь гардероба та надійний захист від зимової негоди.

попередня статтяЗаправка з зеленню та кунжутом для овочевих салатів
наступна статтяКухонні рушники будуть позбавлені неприємного запаху: господарські поради
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я