Як доглядати за орхідеями взимку: важливі правила вирощування

0
Як доглядати за орхідеями взимку: важливі правила вирощування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Орхідеї дуже ніжні та красиві домашні квіти. Вони вередливі, тому з ними часто виникають складнощі. В зимовий період орхідеї особливо потребують уваги, щоб не втратити силу зеленої маси та красу цвітіння.

Подробиці

Для домашніх квітів є три умови, які потребують уважного забезпечення. Мова йде про полив, підтримування рівня вологості та вибір правильного місця для розташування горщика.

В зимовий період орхідеям не треба багато вологи. Достатньо поливати рослину один раз на два тижні. Якщо горщик стоїть поруч з батареями, полива потрібно частіше.

Не ігноруйте потребу рослини в обприскуванні. Щодня робіть його, щоб підвищувати рівень вологи. Робити це краще в другій половині дня. Зверніть увагу, що вода не повинна залишатися в заглибленнях між листям та стеблом, щоб не почалося гниття.

Орхідеї потребують ретельного вибору місця. Вони не люблять, щоб були протяги, відкриті вікна чи пряме сонячне проміння. Такі умови тільки призведуть до погіршення стану рослини. Рекомендується ставити горщики з орхідеями на південних вікнах або ж на східних.

попередня статтяРибний холодець, який готувати значно швидше, ніж м’ясний
наступна статтяЗ цим маринадом курка буде найсмачніша в духовці або на грилі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я